Därför bör du anlita en behörig VVS-montör i Norrtälje

Att utföra VVS-arbeten i din bostad på egen hand kan öka risken för att det senare uppstår vattenskador vilket kan bli både kostsamt och bidra till olägenheter för de boende. Här kan du läsa om varför du bör anlita en certifierad VVS-montör i Norrtälje.

Är det dags att renovera ditt badrum eller kök? Behöver du installera VVS-produkter som exempelvis en värmepump eller en varmvattenberedare bör du alltid anlita en legitimerad VVS-montör i Norrtälje. Du kan då vara trygg med att arbetet utförs med rätt material, på ett korrekt sätt och enligt gällande branschregler.

 

Ett felaktigt utfört arbete eller användandet av felaktigt material ökar riskerna för att det senare uppstår en vattenskada som kan bli dyrbart att reparera. Om du vill vara säker på att arbetet med din VVS utförs med högsta kvalitet, hållbarhet och med en lång livslängd kan du kontakta oss på Sjödins VVS AB som har behöriga VVS-montörer i Norrtälje.

 

Anlita en behörig VVS-montör i Norrtälje

Att utföra VVS-arbete själv eller anlita en obehörig hantverkare för arbetet medför ökade risker för att det kan uppstå vattenläckage, även om man följer de regler som finns. Om du anlitar en behörig rörmokare i Norrtälje som är yrkesutbildad, har en gedigen erfarenhet och olika certifieringar så vet rörmokaren exakt konsekvenserna av varje utförd del i arbetet.

 

Det kan räcka med att man som lekman drar åt en rör-anslutning för löst, eller tvärtom för hårt så att packningen skadas, vilket sedan gör att det kan uppstå läckage. Det är också vanligt att man som lekman inte förstår riskerna med att använda material som inte är godkänt för att spara in på utgifterna.

 

Fördelar med att låta en behörig VVS-montör utföra VVS-arbeten

  • Arbetet utförs enligt gällande branschregler och med godkänt material
  • VVS-företag innehar ansvarsförsäkring för VVS-arbeten om det senare uppstår skador på grund av att rörmokaren har gjort fel
  • Din försäkring gäller i samband med framtida fuktskador om arbetet är utfört av en behörig rörmokare
  • Med en kunnig och certifierad rörmokare blir arbetet utfört snabbare
  • Du får garantier på arbetet och är som privatkonsument också skyddad genom konsumenttjänstlagen
  • Som privatperson kan du använda ROT-avdrag som gör att du kan få ett skatteavdrag motsvarande 30 % av arbetskostnaderna, direkt avdraget på fakturan

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Sjödins VVS utför tjänster inom VVS i Norrtälje och i Roslagens skärgård. Om du vill få hjälp av en behörig rörmokare i Norrtälje kan du använda formuläretpå vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera ditt projekt, lämna råd och lyssna på dina önskemål, utan att du förbinder dig för något. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra rörmokare

Om du vill få hjälp med din VVS av våra rörmokare i Norrtälje kan du boka ett kostnadsfritt möte med oss. Då kan vi inspektera ditt projekt, lämna tips och höra dina önskemål, utan förpliktelser.