Så fungerar försäkringar vid VVS-arbete i Norrtälje

Ska du dra in vatten och avlopp, installera en värmepump eller utföra en badrumsrenovering bör du anlita en behörig rörmokare som kan utföra arbetet med din VVS i Norrtälje säkert och korrekt. Här kan du läsa om varför du bör anlita ett VVS-företag som har ansvarsförsäkring.

När du behöver utföra arbete på din VVS i Norrtälje bör du anlita ett seriöst VVS-företag som har behöriga rörmokare och innehar alla nödvändiga försäkringar. Det innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt samtidigt som du har ett bra skydd om något inträffar. Om du vill få hjälp av professionella VVS-montörer i Norrtälje kan du kontakta oss på Sjödins VVS som är specialister på vårt område.

 

Att utföra VVS i Norrtälje

Även om du får bör du inte utföra VVS-arbeten i Norrtälje själv eller anlita en obehörig hantverkare. Det är viktigt att allt arbete med VVS sker fackmannamässigt och med rätt material för att minimera riskerna för att det senare uppstår vattenskada. Er rörmokare i Norrtälje har den utbildning och erfarenhet som krävs för att genomföra säkra VVS-arbeten enligt gällande branschregler.

 

Vad blir konsekvenserna vid en vattenskada om jag utfört arbetet själv?

Utöver att de boende riskerar att utsättas för olägenheter som mögel och även drabbas av inskränkningar i sin vardag i samband med renovering av en fuktskada kan det även bli dyrt. Risken finns att ditt försäkringsbolag nekar ersättning eller sätter ned beloppet om arbetet inte är utfört på ett fackmannamässigt sätt av en behörig rörmokare i Norrtälje eller annorstädes. Det betyder att du riskerar att själv få betala stora summor för att utföra en renovering efter en fuktskada.

 

Anlita företag med försäkring vid VVS i Norrtälje

Om du väljer att anlita en behörig rörmokare för att utföra din VVS i Norrtälje minimerar du riskerna för att det uppstår vattenskador eftersom arbetet utförs korrekt, säkert och med rätt material. Dessutom har VVS-företagen en ansvarsförsäkring som betalar ut ersättning om rörmokaren har bidragit till att det uppstår skador i din VVS. Du får vanligtvis garantier på arbetet och som privatkonsument är du också skyddad enligt konsumenttjänstlagen i 10 år efter att arbetet avslutades.

 

Låt oss hjälpa dig med din VVS i Norrtälje

Vi hos Sjödins VVS har yrkesutbildade rörmokare i Norrtälje som utför alla typer av tjänster inom VVS. Det borgar för att du får arbetet ordentligt utfört och enligt rådande branschregler. Självklart innehar vi alla de försäkringar som krävs för att du som kund ska känna dig trygg med vårt arbete. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt projekt och sedan lämna en offert med ett rättvist pris. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra rörmokare

Om du vill få hjälp med din VVS av våra rörmokare i Norrtälje kan du boka ett kostnadsfritt möte med oss. Då kan vi inspektera ditt projekt, lämna tips och höra dina önskemål, utan förpliktelser.