Nyproduktion

Nyproduktion

Ska du bygga nytt hus så kommer du att behöva dra in vatten och avlopp för användning i din bostad. Dels behöver du lägga rör i marken för att sedan leda in vatten och avlopp in i huset. Därefter behöver vattenledningar dras, avloppsrör installeras och eventuellt även vattenrör för husets uppvärmning. Slutligen ska även alla vitvaror i badrummet anslutas och i köket. I samband med nybyggnation krävs omfattande VVS-arbeten som ska utföras av en behörig rörmokare i Norrtälje. Det kan lätt bli fel om arbetet inte tas hand om av en erfaren, behörig rörmokare. Vill du få hjälp av våra skickliga VVS-montörer i Norrtälje med VVS-relaterade uppdrag är du välkommen att kontakta oss på Sjödins VVS.

 

Våra VVS-montörer i Norrtälje kan hjälpa dig med VVS vid nyproduktion

Sjödins VVS har yrkesutbildade och mycket erfarna rörmokare i Norrtälje som kan hjälpa dig med allt inom VVS i samband med nybyggnation. Vi utför även andra tjänster inom VVS som exempelvis renovering av badrum, installation av värmesystem, värmegolv och andra VVS-produkter. Våra medarbetare förstår vikten av en god kundkommunikation och att ge en bra kundservice vilket också är något som bidrar till att vi har många återkommande kunder. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Om du vill få hjälp med din VVS i Norrtälje kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra rörmokare i Norrtälje. Då kan vi inspektera ditt projekt, lämna tips och höra dina önskemål, utan förpliktelser.