Ombyggnation

Ombyggnation

Om du ska utföra en ombyggnation kanske du behöver flytta vattenburna element eller dra in nya vattenledningar och avlopp. När du behöver utföra ett arbete på din VVS i Norrtälje ska du alltid anlita behöriga rörmokare som kan utföra arbetet enligt gällande branschregler. Då kan du vara trygg med att risken för att det ska uppstå vattenskador är minimal, till skillnad mot om du utför arbetet själv eller anlitar en obehörig hantverkare.

 

Våra medarbetare hos Sjödins VVS är yrkesutbildade och certifierade VVS-montörer i Norrtälje som vet hur arbetet ska utföras så att det får en bra hållbarhet och en lång livslängd. Då du behöver anlita en behörig rörmokare kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig och ditt VVS-projekt.

 

Vi kan hjälpa dig med VVS i Norrtälje i samband med ombyggnationer

Sjödins VVS har rörmokare i Norrtälje som utför VVS-arbeten åt främst privatpersoner men även bostadsrättsföreningar i Norrtälje och ute i Roslagens skärgård. Vi kan åta oss alla typer av VVS-tjänster som exempelvis att dra in vatten och avlopp vid nybyggnationer och ombyggnationer. Vi kan också hjälpa dig med din badrumsrenovering samt när du behöver installera VVS-produkter. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Om du vill få hjälp med din VVS i Norrtälje kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra rörmokare i Norrtälje. Då kan vi inspektera ditt projekt, lämna tips och höra dina önskemål, utan förpliktelser.